top of page

Comunicat FNS PRO.ASIST

COMUNICAT

FEDERAŢIA NAŢIONALĂ SINDICALĂ DIN ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI FNS „PRO.ASIST”, reprezentativă la nivel naţional conform Sentinţei Civile nr. 953/24.05.2012 a Tribunalului Vâlcea, dorește să facă cunoscut salariaților din asistență socială faptul că va da curs invitației Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și a Persoanelor Vârstnice și va fi prezentă joi, 17 septembrie 2015, la a doua rundă de discuții pe tema proiectului legii salarizării personalului bugetar.

La această întâlnire FNS ”PRO.ASIST” va solicita (în afara propunerilor concrete la proiectul legii) din nou majorarea salariilor pentru angajații din asistență socială, cu minim 25%, din această toamnă precum și aprobarea regulamentelor de sporuri, acordarea tichetelor de masă și a voucherelor de vacanță.

FNS ”PRO.ASIST” vă va ține la curent cu soluțiile identificate împreună cu partenerii de dialog social precum și cu deciziile care vor fi luate în urma discuțiilor, practică pe care FNS ” PRO.ASIST” a adoptat-o întotdeauna din dorința de a informa în mod real salariații sistemului de asistență socială a cărei responsabilitate o poartă prin însăși scopul înființării.

Biroul Executiv al FNS PRO.ASIST

Postări recente
Arhivă
Distribuie
bottom of page